HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Akár esik, akár fúj - év végi TV bekapcs’

2015.12.02. 08:39 MinDigTV


Azon gondolkoztam, ha egy lakatlan térerő és tévé nélküli szigeten élnék, a palackpostán milyen decemberi és ünnepi tévé műsor kívánságlevelet küldenék az égi műsorszerkesztőknek. A felsorolás biztos szereplői: Reszkessetek betörők 1-2-3-4 - 17, Télapu, Igazából szerelem (ami olyan romantikus filmvígjáték, hogy nélküle nincs is karácsony szerintem) és a szinglik örök sírós mintafilmje a Bridget Jones Naplója, no meg  a Sisi sorozatok és Arnold Schwarzeneggerrel a Hull a pelyhes örökzöld mozija. Egy biztos: még a karácsonyi TV-adások menüjéről fogunk írni, hiszen bár sokszor szidjuk, de újra meg újra megnézzük őket. (Én is)

Akár esik, akár fúj decemberben bizton számíthatunk változatos és érdekes műsorokra, sorozatokra, a különböző csatornák lehetőségei között szörfözve.

Az év végi kínálatból mindenképpen érdemes kiemelni a Hungary's Got Talent élő show műsor döntőjét, aminek a dátumát már most piros filccel írjuk fel a naptárunkba: december 19. Már vannak biztos döntőseink: Dirty Led Light Crew, Czuczor-Gidai Zsófi, Badár Tamás. Közülük egy versenyző a zsűri és kettő pedig a közönség döntése alapján került be a fináléba. Nem meglepő, az internet is elég gyorsan reagál a TV show műsorokra, így már wikipédiás szócikke is lett a magyar tehetségkutató RTL Klubos műsorának.

kocka.jpg

Nem szokásunk nézettségi adatok alapján javasolni TV műsorokat, de az mindenképpen figyelemre méltó, hogy Ördög Nóra első vetélkedője, A Kocka tisztességesen teljesít, hiszen majd annyi nézőt vonzott (672 ezer néző), mint a sikerre ítélt Jóban Rosszban. A szemfüles nézők észrevették, hogy a TV2 felrúgott egy kőbe vésett televíziózási alapszabályt, hogy az állandó szereplők, és például a műsorvezető adásonként más-más ruhában jelenjen meg a képernyőn. Érdeklődve várjuk, hogy a decemberi adásokban Ördög Nóra számára készített öt közel hasonló ruha szettből melyik kerül a kamerák elé. Kíváncsian vagyunk vajon kinek sikerül hazavinni a fődíjat, azaz teljesítenie, akár kilenc élete árán a  hét nehéz feladatot.

Akik lemaradtak az érdekesebb pillanatokról a legnagyobb videó megosztó portálon megnézhetik hogyan nyert Veres Gábor a Kocka első adásában. A nyertes  ebben a riportban beszámol arról is, hogy  otthonában saját gyakorlópályát épített – az eredményesebb szereplés érdekében.

Ez persze csak két kiragadott példa, de a gyerekek sem fognak unatkozni, persze biztosan lesznek meglepetés csatornák is  az év utolsó hónapjában. No és a sportrajongók számára természetesen a téli sportok számtalan versenye kerül bemutatásra az M4-en, a gyorskorcsolyától egészen minden jeget és havat igénylő népszerű versenyszámig. Erről természetesen részletesen még egy külön bejegyzésben beszámolunk.

Szólj hozzá!

Címkék: Télapu Bridget Jones Naplója Hungarys Got Talent A Kocka

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr218132444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása