HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kódolatlan dráma és krimisorozatok az AXN-en

2015.09.08. 17:01 MinDigTV


Folytatjuk az őszi első meglepetés kódolatlan adások AXN-es műsorok bemutatását. Csak emlékeztetőül: még szeptember 14-ig a csatorna műsora kódolatlanul érhető el a MinDig TV-n, és a MinDig TV Applikációban is. Talán nem meglepő, hogy amerikai dráma és krimi sorozatokat emelnénk ki a kínálatból, és azok közül is először is a Hannibál 3. évadjáról tesszük említést, aminek bevezető részei már kellőképpen felborzolták e kedélyeket. Mivel az előző évad megdöbbentő fináléja függőben hagyta több szereplő sorsát is – most a folytatásban végre megtudhatjuk, a főhősök vérre menő harcából, hogy mi lett velük.  A hétfő esténként 22 órától vetített népszerű amerikai drámasorozatban Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) pszichiáterével, Bedelia Du Maurierrel (Gillian Anderson) Európába szökik, ahol álnéven új életet kezd. Mivel Hannibál étvágya azonban az új környezetben sem csillapodik, Will (Hugh Dancy), Jack (Laurence Fishburne) és Alanának (Caroline Dhavernas) a doktor nyomába erednek. A sorozat során végig kísérhetjük ezt a halálos és bizarr hajszát. Aki lemaradt, még szeptember 14-én hajnali 2:50-kor bepótolhatja a 3. részt, de ne csodálkozzon senki, ha nem fog tudni aludni…

han_301-20141217-bp_1085.jpg
Természetesen folytatódik az AXN esti műsorában a HAWAII FIVE-0 III. évadja, (szereplők: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park), melyről csak annyit árulunk el, hogy a 3 szezon sem telik el izgalmak és bonyodalmak nélkül.  A filmben Hawaii továbbra sem a béke szigete. Annyit azért kénytelenek vagyunk elmondani, hogy feltűnik McGarett halottnak vélt nagymamája, ezért Chin-nek pedig újabb fontos döntéseket kell meghoznia. Tehát kedd esténként, vagyis ma 21 órától HAWAII FIVE-0 III. évadja az AXN-en.

haw-epi315-000888i.jpg
Csütörtök esténként pedig dupla részekkel folytatódik az NCIS: NEW ORLEANS-i krimisorozata. A helyszín - a zene híres fővárosa, a blues és a jazz otthona New Orleans -  ahol akciódús eseményeken át követhetjük a tengerészeti nyomozószolgálat helyi egységének munkáját. Természetesen megjelenik a sorozatban a különleges ügynök, akinek helyén van szíve, makulátlan a jelleme, és tulajdonképpen mindenki tiszteli. Nem hiányozhat a sorozatból a fiatal, vagány ügynök, és a karizmatikus harcművész sem. A csapathoz tartozik még egy különcnek tűnő, ám zseniális halottkém, és a laborjában asszisztenskedő bűnügyi felderítő. Ők öten kitartó munkával göngyölítik fel minden epizódban a bűnözők elkövetett tetteit.

ncis-new-orleans.jpg
És végül itt van velünk A hidegsebész is Dana Delany-val, aki minden hétköznap 20 órától „nyomoz”. Róla nagy vonalakban ezt kell tudni: Dr. Megan Hunt  világhírű és munkamániás idegsebész, akinek tönkrement a házassága, és lányával is megromlott a viszonya. Súlyos autóbalesete derékba töri sebészi karrierjét, de mivel nagy szenvedélye az orvostudomány, halottkémként dolgozik tovább. Precíz elemzésekkel tárja fel az elhunytak halálának okát, és rekonstruálja élettörténetüket. Ugye izgalmasan hangzik?

bodyofproof_y1_005_002.jpg
És persze sok mást láthatunk még az AXN-en, így például a Titkok és hazugságokat, A felejthetetlent, a Kaliforgiát, de még kedvenc nyomozókutyánkat, Rex felügyelőt is megtaláljuk. Az időpontokat megtekinthetjük a MinDig TV Applikáció (ahol nem győzzük hangsúlyozni, hogy teljesen ingyen élőben nézheti most bárki a csatornát) AXN műsorújságjában is megtalálhatjuk, és egyből beállíthatunk egy-egy emlékeztetőt is. És ahogyan már írtuk, nemcsak sorozatok, de szuper filmek is láthatók az AXN műsorán.

Szólj hozzá!

Címkék: Hannibál AXN A hidegsebész NCIS: NEW ORLEANS HAWAII FIVE-0

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr707770594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása