HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


3 kihagyhatatlan film - Filmajánló a kódolatlan AXN-ről!

2015.09.03. 10:41 MinDigTV

Mint ahogy írtuk, és megosztottuk az örömhírt, 2 hétig élvezhetik a MinDig TV-n és  a MinDig TV Applikációban az AXN filmjeit és sorozatait. Először gyorsan filmeket szeretnék ajánlani, nehogy lemaradjatok róla, ezért csak szubjektív véleményként hármat emelek ki, írjátok fel az adások időpontját a naptáratokba!

Mi itt Európában keveset tudunk az angol polgárháború történetéről, és a rabszolgasorsról még kevesebbet. Ebben segít a Rabszolgalelkek című amerikai filmdráma, mely a híres afro amerikai írónő Tony Morison regényéből készült. A történet vegyíti a dráma és a horror műfaját egy fekete asszony Seth sorsán keresztül. Nem akarjuk elárulni a dráma végkifejletét, de egy biztos, nemcsak a szellemek és a kísértetűzés miatt, de biztosan érik a nézőket meglepetések a film nézése során.

beloved.jpg

Természetesen még a kódolatlan időszak alatt meggyőző szereposztással (Clive Owen, Jennifer Aniston, Melissa George, Vincent Cassel) kerül vetítésre a Kisiklottak című amerikai thriller, mely ugyan 2005-ös film, de semmit nem vesztett izgalmaikból. A bűnügybe torkolló szerelmi légyott szeptember 11-én 21 órától kerül adásba.

draild.jpg

John Travolta és Nicolas Cage, már-már klasszikusnak számító akciófilmje (1997-ből) az Ál/Arc. Egy kőkemény FBI ügynök, és egy gengszter arccseréje, mely egy új műtéti eljárással azért jön létre, hogy Sean Archer kiderítse, hogy hová rejtették a Los Angelest  fenyegető hatalmas bombát. Olyan szívesen elmesélném, az akciófilm végét, amit AXN csatornán szeptember 13-án  22 órától nézhettek, de nem merem, mert akkor biztosan elintéznétek, hogy a távirányítóm gombjai ne működjenek.

faceoff.jpg

Vagyis tapadjanak a képernyőre, és nézzék az AXN-t, ahol az izgalmas klasszikus és új filmeken kívül a legizgalmasabb sorozatok premier részei is láthatóak (de erről majd később!). És ne feledje, kedves olvasó, hogy a MinDig TV Applikációval is élőben nézheti az AXN-t, bárhol is legyen az országban. Úgyhogy ha még nem tette, feltétlenül töltse le az ingyenes alkalmazást Androidra, iOS-re vagy Windows Phone-ra teljesen ingyen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr277757590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása