HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Múmiavilág Budapesten

2015.03.02. 10:53 MinDigTV


Domovina – M1 - március 2., hétfő, 13:25

A szlovák magazin március 2-i adásának témái:

- Múmiavilág Budapesten
Egy olyan kiállításra hívjuk önöket, amelyet ezidáig Európában és Amerikában mintegy 1,7 millió látogató nézhetett meg. A budapesti megálló után tovább utazik Luxembrugba, Svájcba, Írországba és Svédországba. Május 17-ig azonban még nálunk van a nemzetközi múmiatársaság, s biztosítom önöket, hogy felejthetetlen élményben lesz részük, ha megnézik őket. Arról nem beszélve, hogy fontos szlovák vonatkozásaik is vannak.

Múmiavilág Budapesten

- Repülő autó Szlovákiából
A múltból a jövőbe és anyaországunkba utazunk. Kedves nézőink, gyerekként biztosan önök is különböző fantasztikus közlekedési eszközökről is álmodoztak, mint pl. a repülő autóról. Vannak, akik megvalósítják gyermekkori álmaikat. Štefan Klein , a szlovák repülő autó megálmodója is évtizedeket dolgozott rajta, de megérte a fáradságot. Az aeromobil hamarosan talán általánosan elterjedt közlekedési eszköz lehet. Ismerkedjenek meg vele önök is!

- Ökoházikó Kelet-Szlovákiában
A kreativitásnak és józan észnek sem volt híján az a csoport sem, amelyik kitalálta, hogyan lehet olcsó, szép, célszerű, gazdaságos és egészséges házat építeni. Kelet-Szlovákiába hívjuk önöket, lássuk, mire képes egy elszánt polgári társulás!

- Ízelítő Peter Lipa Band muzsikájából
A Domovina végén egy kassai születésű kiváló szlovák zenész, Peter Lipa művészetéből kaphatnak ízelítőt.

Domovina – M1 - március 2., hétfő, 13:25
Ismétlés - Duna - március 3., kedd, 7:00

Szerkesztő: Antala Zsuzsanna
Szerkesztő munkatárs: Hruboňová Iveta
Műsorvezető: Antala Zsuzsanna


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV M1 MinDig TV Domovina Múmiavilág Budapesten

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr607233131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása