HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szombat Esti Láz – A Nagy Félrelépés

2015.01.06. 09:26 MinDigTV


Kedd 15:45 | RTL Klub

Újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról! A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.

Szombat Esti Láz

Mind a négy profi sztárpár tagjai külön-külön utakon járnak majd, egy-egy táncstílus ösvényére lépve profi táncos partnereikkel. A táncosok segítik a kezdetben bizony gyakran csetlő-botló, gátlásos hírességet abban, hogy a szombat esti adásokban magabiztosan, teljes erőbedobással léphessen a parkettre, és minden tévénézőt lenyűgözhessen.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Szinetár Dóra RTL Klub Szabó Győző Szombat Esti Láz Südi Iringó Bárdos András Angyal András

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr237046307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása