HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Két duci hölgy: Ebéd

2014.11.12. 09:13 MinDigTV


M1 - november 15., szombat, 10:35

A BBC 24 részes díjnyertes sorozata azoknak szól, akik szeretnek főzni, de unják már a magazinok sótlan reformreceptjeit és a szupermarketek félkész termékeinek szűkös kínálatát. A cím - Két duci hölgy - talán nem utal egyértelműen a film fő mondanivalójára, vagyis a főzésre, de nem ok nélkül. A sorozat házigazdái, Jennifer Paterson és Clarissa Dickson Wright két "súlyos" egyéniség, ám mindkettőjük igen jókedvű teremtés, akik foglalkozásukra nézve ugyan nem is szakácsok, de termetüket büszkén vállalva reklámozzák hazájuk, Anglia hagyományos konyháját.

Jennifer Paterson, Clarissa Dickson Wright

Nem egy mindennapos "konyha-stúdió" fajta főzőcskézésről van ám szó, hiszen Jennifer és Clarissa Triumph Thunderbird típusú oldalkocsis motorjukon szelik át Angliát, így az egyes epizódok alkalmával módunk nyílik megismerkedni egy-egy tipikus helyszínnel, amelyek a műsor jellege folytán természetesen nem a legismertebb turistalátványosságok.

Két duci hölgy - 7. rész - Ebéd - M1 - november 15., szombat, 10:35

rendező: Patricia Llewellyn
zeneszerző: Peter Baikie
közreműködő: Jennifer Paterson, Clarissa Dickson Wright
vágó: Paul Ratcliffe


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 MinDig TV Két duci hölgy: Ebéd Jennifer Paterson Clarissa Dickson Wright

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr336889929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása