HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Illényi Katica és testvérei

2014.11.12. 09:37 MinDigTV


Duna World: november 12., szerda, 20:55

Az Illényi testvérek az összes komoly és könnyűzenei műfajt megszólaltatják ezen a koncerten. Mindannyian kimagasló szakmai kvalitással, zeneakadémiai diplomával rendelkeznek.

Illényi Katica

Katica mindhárom testvérével adott már koncertet külön-külön, de közösen mind a négyen még nem léptek fel, hiszen a világ különböző tájain élnek és koncerteznek. Ez az első alkalom, amikor több mint kétéves előkészítő munka eredményeképpen sikerült egyeztetni mindnyájukkal.

A koncert programja:
A hegedűirodalom gyöngyszemei, klasszikus és komolyzenei művek, filmzenék, világhírű jazz-standard-ek, Vivaldi, Bach, Paganini, Piazzola, Gershwin, Cole Porter, John Williams, Michael Legrand, Ennio Morricone, Prokofjev, Hacsaturjan, Saint Saens zeneszerzők műveiből.

Duna World: november 12., szerda, 20:55


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna World MinDig TV Illényi Katica Illényi Katica és testvérei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866889995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása