HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Munkaügyek - Sir Ond

2014.11.06. 10:06 MinDigTV


November 6. 21:20 | M1

5.rész: Ond a meetingen egy jó és egy rossz hírt közöl. A rossz az, hogy ezután tilos a tárgyalót magáncélra használni. A jó az, hogy felkérték, legyen a Máltai Szuterén Lovagrend lovagja. Egyelőre ő sem tudja, mi ez a lovagrend, de az irodájába érkező nagymester később felvilágosítja. A hiú Ond nem veszi tudomásul, hogy a lovagrend csupán egy pénzéhes gittegylet, és megengedi nekik, hogy a lovaggá ütési ceremóniát a tárgyalóban tartsák. Ez az államtitkár úr látogatása előtti estén nagy hiba.
 

A film ismertetése: Úgy tartja a mondás: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Az m1 legújabb IrReality-sorozatának szereplőire, a munkaügyi hivatal dolgozóira ez a mondás nem igaz: ők hibát hibára halmoznak, hiába kerülik a munkát nagy ívben. Professzionalizmus, kompetencia, szorgalom, hatékonyság, kollegialitás - ezek azok az értékek, amelyek hivatalnokaink számára örökké elérhetetlenek maradnak.

rendező: Márton István
forgatókönyvíró: Litkai Gergely, Kovács András Péter, Blue Duck Arts, Fehér Zsigmond
operatőr: Márton Balázs
producer: Kálomista Gábor

szereplők:
Molnár Piroska (Elvira)
Szalontay Tünde (Erzsébet)
Mucsi Zoltán (János)
Elek Ferenc (Albert)
Fodor Annamária (Timi)
Kovács Lehel (Karesz)
Tamási Zoltán (Imre)
Radnai Márk (Ricsi)
Mogács Dániel (Róbert)
Dankó István (Ond)
Gazsó György


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Mucsi Zoltán Molnár Piroska Munkaügyek - Sir Ond

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr356869481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása