HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Cédrusliget - Egy új élet

2014.10.28. 09:26 MinDigTV


M1: október 28., kedd, 20:20

Debbie Macomber bestseller regénysorozata nyomán - Cédrusliget - egy új amerikai tévéfilmsorozat, amely a Városi Bíróság ügyei és Olivia Lockhart (Andie MacDowell) bírónő szakmai és magánélete körül forog.

Andie MacDowell(Fotó:MTVA/Filmszerkesztőség)

13. rész: Egy új élet
Közeleg a karácsony. Egy 7 hónapos terhes lány érkezik Cédrusligetre, a neve Shelly. A panzióban száll meg, amit Bob buzgón díszít, hogy elkápráztassa a Karácsonyi Ünnepi Bizottságot. Jack Philadelphiában ismerkedik az új munkahelyével, ahol újévben kezd. Olivia tisztázza a helyzetet Stannel. Seth visszatér és végre elárulja Justine-nak, mi a nagyszabású terve. Maryellen egy festmény kapcsán Seattle-be utazik és felfedezi egy galériában a fotót, amit John róla készített. Jacknek keresnie kell valakit maga helyett a Krónika élére, így visszamegy Cédrusligetre, ahol Charlotte arra gyanakszik, hogy FBI-ügynök érkezett a városba. Shelly örökbe akarja adni születendő gyermekét, és Oliviához fordul segítségért...

M1: október 28., kedd, 20:20


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Andie MacDowell Cédrusliget

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr236839925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása