HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MR2 Akusztik+ a Müpából: Fábián Juli & Zoohacker

2014.09.09. 12:11 MinDigTV


Szeptember 9. 21:40 | M2

A formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban dzsesszénekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán, alias Zoohacker.

Fábián Juli

A közös hang megtalálása azonban nem jelentett gondot: a friss alkotópáros első saját szerzeményei már tartalmazták a stílusukat azóta is fémjelző jegyeket. A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, másrészt a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által. Mindennek eredménye pedig valódi minőségi popzene.

A film ismertetése: Az MR2 Akusztik+ a Müpából, az MR2-Petőfi Rádió jól ismert akusztikus stúdiókoncertjeinek mintájára, koncertszínpadi körülmények között, a Müpa színpadán születő sorozat, amely a közmédia csatornái, az MR2-Petőfi Rádió, az m1 és a Művészetek Palotája koprodukciójában jön létre új műsorként. A hazai minőségi könnyűzene kiemelkedő előadóival készülő rádiós-televíziós felvételeket a Müpás koncert értékeivel ötvözik az alkotók, így a koncertélmény és egy felvétel kulisszatitkai egyszerre tárulnak a közönség elé.

rendező: Szurdoki Erika


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fábián Juli M2 MinDig TV Zoohacker Palásti Kovács Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr536682979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása