HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A sötétség határán

2014.08.14. 16:38 MinDigTV


m1 – 2014. augusztus 16. 23:10

Thomas Craven nyomozó (Mel Gibson) hosszú idő után találkozik újra lányával, Emmával, a viszontlátás örömét azonban a lány sorozatos rosszullétei zavarják meg. Mikor kórházba indulnának, a ház előtt egy ismeretlen fegyveres tüzet nyit rájuk „Craven!” felkiáltással, és Emmát halálosan megsebesíti.

Mel Gibson

Az összeomlott nyomozó meggyőződése, ahogy rendőrkollégáié is, hogy a golyót neki szánták valamelyik korábbi ügye miatt, amikor azonban talál egy pisztolyt Emma holmija között, felmerül benne a gyanú, hogy talán mégis a lányát akarták megölni. Mikor a fegyver tulajdonosát keresve eljut Emma barátjához, a háttérben egy olyan összeesküvés árnyai kezdenek kibontakozni, amelynek középpontjában egy nukleáris fegyvereket gyártó vállalat áll.

A sötétség határán a BBC 1985-ben készült tévésorozata alapján készült, melynek a rendezője szintén Martin Campbell volt. Sztárja, Mel Gibson ebben a 2010-es filmben nyolcéves szünet után játszott ismét főszerepet: a Jelek című film után ugyanis elsősorban rendezői munkái, A passió, illetve az Apocalypto kötötték le. Ebben a thrillerben már érett ötvenesként mutatja meg, hogy még mindig az egyik legmeggyőzőbb és legtekintélyesebb akcióhős Hollywoodban.

A sötétség határán – m1 – 2014. augusztus 16. 23:10

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Martin Campbell
forgatókönyvíró: William Monahan, Andrew Bovell
zeneszerző: Howard Shore
operatőr: Phil Meheux
producer: Tim Headington, Graham King, Michael Wearing
vágó: Stuart Baird

szereplők:
Mel Gibson (Thomas Craven)
Ray Winstone (Darius Jedburgh)
Danny Huston (Bennett)
Caterina Scorsone (Melissa Conway)
Bojana Novaković (Emma Craven)
Shawn Roberts (Burnham)
David Aaron Baker (Millroy)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: thriller M1 Mel Gibson A sötétség határán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr936604115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása