HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On the Spot: Brazília - VB különkiadás

2014.07.14. 15:20 MinDigTV


Július 14. 22:35 | M1

Július 14-én, hétfőn este az On the Spot egy VB különkiadással jelentkezik Brazíliából

Vajon az esőerdőben élő törzsek ismerik-e a futballt, van-e labdájuk, tudnak-e a világbajnokságról, követik-e a versenyt, és ha igen, vajon kinek szurkolnak?
Cseke Eszter és S. Takács András a foci VB csillogó helyszíneitől távol eső Amazóniába utazott.

esőerdő

Az On The Spot csapata négy évvel ezelőtt Dél-Afrikában johannesburgi gengszterekkel forgatott, akik azt állították, hogy a világbajnokság idejére leálltak a rablásokkal, nehogy rossz fényt vessenek az országra. A dél-afrikai gettóba beköltöző magyar filmesek meghökkentő közelségből mutatták meg a gengszterek életét, végül velük együtt szurkoltak a világbajnokság nyitómérkőzésén.

Az idei nyitómeccset Eszter és András az amazóniai esőerdőben nézte egy indián törzzsel. Három hétig forgattak a foci VB helyszínén, Brazíliában. Beköltöztek a Xingu folyó mellett élő kayapo-xikrin törzs egyik falujába, velük halászva, vadászva, vallási szertartásaikra járva próbálták meg felvenni a törzs ritmusát, hogy minél közelebbről megismerjék az ott élőket.

A világbajnokság nyitómeccsén legnagyobb meglepetésükre az indián törzsfőnök a horvátoknak szurkolt. A háttérben egy vízerőmű építése áll, amely miatt kiszárad majd a folyó, így a törzs pusztulásra van ítélve...

szereplő:
Cseke Eszter
S. Takács András


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: esőerdő Brazília Cseke Eszter S. Takács András On the Spot

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr176507771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása