HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az 5. helyen végzett Kállay-Saunders András

2014.05.12. 08:10 MinDigTV


Eurovíziós Dalfesztivál

Kállay-Saunders András és a Running 143 pontot gyűjtve az 5. helyen végzett az 59. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, ami minden idők második legjobb magyar eredménye. A versenyt 290 ponttal Ausztria énekese nyerte.

Kállay-Saunders András Kállay-Saunders András magyar énekes az 59. Eurovíziós Dalverseny döntőjében Koppenhágában 2014. május 10-én. (MTI/EPA/Jörg Carstensen)

A 26 éves éves osztrák győztes, Conchita Wurst nagy fölénnyel, 290 ponttal győzött a 26-os döntőben, mögötte a holland duó, a Common Linnets lett a második a Calm After the Storm-mal (238 pont), a svéd Sanna Nielsen és az Undo (218 pont) a harmadik. A végeredmény a nemzeti zsűrik és a tévénézők szavazatainak kombinációjaként alakult ki. Ausztria másodszor nyerte a versenyt, 1966-ban Udo Jürgens lett az első.

Az Eurovíziós Dalfesztivál 2014 eredménye >>>

Hírek, érdekességek, minden az Eurovíziós Dalfesztiválról: adal2014.hu

Az MTVA online szerkesztőségének kollégái a helyszínen vannak és folyamatosan tudósítanak az eseményekről, ezeket láthatják www.adal2014.hu és a www.facebook.com/eurovisionhungary oldalain.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: döntő Eurovíziós Dalfesztivál MinDig TV Kállay-Saunders András

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr416154816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása