HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Trónok harca a táncparketten

2014.05.04. 18:51 MinDigTV


Maximális pontszámokat, és megosztott első helyet láthattunk a Szombat Esti Láz Ötödik Félrelépésénél. Kérdés innentől az, hogy Szinetár Dóráék, vagy Rezes Juditék ülnek föl majd többször a képzeletbeli trónra a nyolc adás során?

Szabó Győző fekete körömlakkot vetett be, Bárdos András hat kilótól szabadult meg. Mi lesz még vajon az Ötödik Félrelépés során? Az biztos, hogy ezen a héten nem csak a táncokra, és Csonka András új kabátjára emlékezhetünk majd, hanem az X-Faktor győzteseinek közös fellépésére is!

"Hát táncolt a csajom!"

Máté Kriszta próbálta kimosolyogni a szambát, és megúszni a magassarkú cipőben való táncolást, ám Orosz Józsi nem ismert kegyelmet, és szamba-királynőt faragott a makacs Krisztából! A zsűri 35 pontra értékelte őket, Bárdos András pedig alig jutott szóhoz, miután látta a "csaját" táncolni. Sőt, még Jáksó László is megvillantotta, hogy mire is képes a táncparketten!

"Ez nem hold, ez egy űrállomás!"

Makranczi Zalán szökést tervezett, s a koreográfia valóban ütősre sikeredett. Jáksó László Star Wars nyelven kommunikált Zalánnal, a zsűri pedig végül 36 pontot adott a tangóra.

"Nem baj az, hogy lila vagy mindenhol. Megvan az eredménye!"

Lila foltok, és otthoni próbák után igyekezett ezen a héten is elkápráztatni a nézőket Eszményi Viktória Cseh-Szakál Tiborral. A fergeteges rock and roll meghozta a gyümölcsét, és a 34 pontot a páros számára.

"Azt mondta a kisfiam, mondjam meg nektek tök bénák vagytok. Halálba dicsértek aztán lepontoztok."

Bárdos Andrást először zavarba hozta a tánctípus, aminek a produkció előtt hangot is adott, hiszen szerinte ez félúton van a tánc és az aktus között. A rumba után heves vita alakult ki Esztergályos Cecília és Jáksó László között. A zavarba ejtő rumbát 31 pontra díjazta a zsűri, Bárdos András pedig átadta közben kisfia üzenetét nekik.

"Most, hogy sikerült megtörnöm..."

Szinetár Dóra bordatöréssel, és Angyal András szadizmusával nézett szembe a próbák során. A kortárs koreográfia után Keleti Andreát nyugtatni kellett, Csonka András pedig egy fantasy-hez hasonlította a produkciót, ami meghozta a Szombat Esti Láz idei évadának első maximális pontszámát, vagyis 40-et!

"Emelés nélkül nem viszem semmire az életben."

Heilig Gáborék úgy döntöttek, hogy a csa-csa-csán bevetik az emelést! A próbák során egyre kilátástalanabbá vált viszont a helyzet, s végül úgy döntöttek Iringóval, hogy mégsem vállaják még be. 32 pontot adott a zsűri az emelést nélkülöző produkcióra.

"Én nem tudom Judit mit szól már ezekhez a dolgokhoz."

Győző maga mögött akarta hagyni a múlt heti szambát, és a férfias énjét akarta előhozni. Karcagi Dalma egy lánycsapattal igyekezett neki segíteni ebben. A férfias jazz 37 pontot szedett össze.

"Szerintem ez így unalmas."

Rezes Juditék úgy döntöttek, hogy megbolondítják kicsit a bécsi kerengőt. Lehoczky Gyuriék változtattak az unalmas koncepción és egy merész ötlettel álltak elő. A zsűri pedig díjazta a bevállalós keringőjüket Szinetárékhoz hasonlóan 40 ponttal!

Ezután láthattuk, hogy mire is képesek az X-Faktor győztesei a táncparketten, majd következhettek a plusz pontok:

Jáksó László Szabó Győzőéknek, Esztergályos Cecília Rezes Juditéknak, Csonka András Heiligéknek, Keleti Andrea Szinetár Dóráéknak adta az öt pontot.

Szinetár Dórák és Rezes Juditék a maximális 45 pontot begyűjtve holtversenyben az első helyen végeztek. Előbbi páros úgy döntött hip-hopolni fog, utóbbi pedig a freestyle-ra szavazott.

A többiek pörgettek: Szabó Győző keringőzni fog Karcagi Dalmával. Heilig Gábor diszkóba viszi Südi Iringót, Práger Kitty és Makranczi Zalán pedig kortárst járnak majd. Máté Kriszta modern táncol majd, Eszményi Viktóriáék rumbázni fognak, Bárdos Andráséknak pedig a quickstep jutott.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Szabó Győző Szombat Esti Láz Jáksó László Rezes Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr46117961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása