HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MR2 Akusztik+ a Müpából: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

2014.04.25. 12:21 MinDigTV


M1: április 26. szombat, 21:55

Marót Viki és a Novai Gábor vezette Nova Kultúr Zenekar 2003-as megalakulásakor egyedi jelenségként tűnt fel a magyar könnyűzenei palettán. Fennállásának tízedik évfordulója alkalmából a zenekar jócskán kibővült felállásban rendhagyó formátumú koncertet ad, összegezve az elmúlt tíz, tágabb értelemben véve hatvan évet.

A koncerten hol autentikus, hol újraértelmezett formában csendülnek majd fel a zenekar feldolgozásában újra népszerűvé vált régebbi táncdalok, csakúgy, mint a csapat régi idők hagyományai alapján megalkotott vadonatúj dalai.

Az MR2 Akusztik+ a Müpából sorozatról:
Az MR2 Akusztik+ a Müpából, az MR2-Petőfi Rádió jól ismert akusztikus stúdiókoncertjeinek mintájára, koncertszínpadi körülmények között, a Müpa színpadán születő sorozat, amely a közmédia csatornái, az MR2-Petőfi Rádió, az m1 és a Művészetek Palotája koprodukciójában jön létre új műsorként. A hazai minőségi könnyűzene kiemelkedő előadóival készülő rádiós-televíziós felvételeket a Müpás koncert értékeivel ötvözik az alkotók, így a koncertélmény és egy felvétel kulisszatitkai egyszerre tárulnak a közönség elé.

M1: április 26. szombat, 21:55

rendező: Szurdoki Erika


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 MinDig TV Marót Viki MR2 Akusztik+ a Müpából Nova Kultúr

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr536084572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása