HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ridikül: Szertefoszló gyermeki ártatlanság

2014.04.16. 20:21 MinDigTV


M1 - április 17., csütörtök, 17:40

Gyerekkorunkban még titoknak számított a nemiség, nem értettük a férfi és női vonzódások okait, és a gyerekszületéssel kapcsolatosan is misztikus történeteink voltak. Ma már tini lányok pózolnak olyan képeken, amelyekről sugárzik az erotika. Az alkohol fogyasztás, a cigarettázás szinte már életük mindennapi részévé vált.

Manapság már meg sem tudjuk mondani, hány éves korban jön el a felvilágosodás. A szülők sokszor még "az édes pici gyermekük csodálatában" vannak, miközben azok már régen túl vannak az első szerelmi élményükön, és ne adj Isten az első szerelmi aktuson is. Normális ez, hogy ilyen korán vállnak a gyermekek "felnőtté"?  Mit tehet a szülő, hogyan veheti fel a harcot a kamasz társak elvárásával? Igó Éva, Ladinek Judit és Dr. Nanszákné Cserfalvi Ilona mondják el őszintén tapasztalataikat - és várják meglepetés férfi vendégünk gondolatait.

Ridikül - M1 - április 17., csütörtök, 17:40


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Ridikül Igó Éva Ladinek Judit Cserfalvi Ilona

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr216044223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása