HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az ártatlanság ára

2014.02.28. 15:52 MinDigTV


M1: március 1. szombat, 23:15

Mexikóban járunk… A 13 éves Adriana, édesanyja tiltása ellenére, titokban, elindul a bátyjától születésnapi ajándékba kapott biciklivel, de alig tesz meg egy rövid utat, máris elrabolják. A lány pillanatok alatt eltűnik, és persze senki nem látott és nem hallott semmit. Adriana bátyja, Jorge, meglátja másnál a biciklit, így tudja meg, hogy szeretett kishúgának nyoma veszett. Az emberkereskedelem elképesztő veszélyforrás, de nem csak Mexikóban.

Fiatal lányokat, fiúkat, de gyanútlan turistákat is elrabolnak, adnak-vesznek, ahogyan a másik főszereplőt, Veronicát, a lengyel lányt is. Az izgalmas, végtelenül felkavaró, szomorú történet szerint Jorge elindul megkeresni elrabolt kishúgát, útközben összetalálkozik egy texasi rendőrrel, Ray-jel, aki szintén keres valakit, majd együtt mennek tovább a rögös úton. A film jeleskedik az egyéni sorsok bemutatásában, Veronica és Adriana illetve Jorge és Ray közötti kapcsolat kibontakozásában, illetve az emberrablók eltorzult személyiségének megmutatásában. Nemcsak a lánykereskedelem szörnyű, mocskos világába kapunk betekintést, hanem egy testvér küzdelmébe is, akit senki nem tud megállítani, mert a szíve hajtja előre. A rendező, Marco Kreuzpaintner nem szépít, a kegyetlen világot osztja meg velünk. A főbb szerepekben Kevin Kline, Cesar Ramos, Alicja Bachleda, Paulina Gaitan, Marco Pérez brillírozik.

M1: március 1. szombat, 23:15

A műsorszám megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Marco Kreuzpaintner
forgatókönyvíró: Jose Rivera, Peter Landesman
zeneszerző: Leonardo Heiblum, Jacobo Lieberman
operatőr: Daniel Gottschalk
producer: Roland Emmerich, Rosilyn Heller
vágó: Hansjörg Weißbrich

szereplők:
Kevin Kline (Ray)
Alicja Bachleda-Curus (Veronica)
Paulina Gaitan (Adriana)
Kathleen Gati (Irina Silayev)
Pavel Lychnikoff (Vadim Youchenko)
Anthony Crivello (Henderson detektív)
Linda Emond (Patty Sheridan)
Zack Ward (Alex Green)
Kate del Castillo (Laura)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: krimi m1 MinDig TV Kevin Kline Az ártatlanság ára

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr395837162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása