HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mégsem születik Csillag - tánc lesz helyette

2014.02.18. 18:07 MinDigTV


Hiába jelentették be, elmarad a Csillag születik az RTL-en. Lesz viszont helyette Szombat esti láz.

A Bors számolt be róla először, hogy az RTL Klub folyosóin nyílt titok az először 2007-ben látható show idei évadának lefújásának oka, vagyis az, hogy hiába tartottak a műsor készítői Budapesten és tíz vidéki nagyvárosban is castingot, hogy felkutassák a rejtett tehetségeket, ez nem sikerült. Nem gyűlt össze ugyanis annyi versenyző, amennyivel meg lehetett volna tölteni egy többfordulós, heteken át tartó nagyszabású műsorfolyamot.

Az újság arról is írt, hogy a Csillag születik lefújása nemcsak a már jelentkezett tehetségeknek és kíváncsi rajongóknak lehet rossz hír, de Ördög Nórának is, aki ebben a műsorban tért volna vissza egyéves szülési szabadságáról a képernyőre, ő azonban a lap értesülését nem kommentálta, de meglehetősen szűkszavú volt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is. "Nincs ezzel kapcsolatban egyelőre mondanivalónk" - mondta a Borsnak a programigazgató.

UPDATE:

A hír megjelenése után mégis megszólalt Kolosi Péter, aki az origo.hu-nak nyilatkozott. Elmondta, hogy a Szombat esti láz című táncos show kerül adásba a Csillag születik helyett. „Előrehaladott állapotban vagyunk a Szombat esti láz szervezésében, nagyon sok meglepetéssel készülünk. Az idei minden szempontból új szezon lesz" – mondta az origo.hu megkeresésre Kolosi. A programigazgató szerint helyes döntés, hogy idén elmarad a Csillag születik, mert "mert minden egyes évadnak úgy futottunk neki, hogy megtaláljuk a legérdekesebb indulókat, az igazi tehetségeket, de idén ez nem sikerült. Egy tehetségkutatót csak akkor lehet elindítani, ha erős a mezőny, és tényleg talált az adott tévé tehetségeket. A Csillag születik viszont ettől még nem bukott meg: ha valami el sem indul, az nem bukhat meg. Attól a formátum még működhet máskor, nem feledkezünk meg róla. Mi minden műsorunkban nagyon bíztunk eddig, de ha most nem vagyunk annyira biztosak valamiben, akkor miért tennénk képernyőre?" - tette fel a kérdést a programigazgató.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Csillag születik Szombat esti láz MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr545821219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása