HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gyerekszépségversenyek és a rondák modellügynöksége Hesna műsorában

2014.02.05. 10:15 MinDigTV


Bábel: Szépség és csúfság kerestetik
Február 05 21:10 | M1

Valójában mit jelent a szó: szépség? Létezik-e klasszikus szépség vagy csúfság, vagy minden korszakban újra értelmezik és új tartalommal töltik fel ezeket a kifejezéseket? És működnek-e ezek az úgymond "ítélkezési preferenciák" akkor is, amikor egy gyermek megjelenéséről alkot valaki véleményt? A Bábel legújabb részében bepillantást nyerhetünk a gyerekszépségversenyek kulisszái mögé, majd elkalandozunk egy olyan világba, ahol a csúnyaság az érték: ez az UGLY, a rondák modellügynöksége, amely kifejezetten karakteres, ronda emberekre vadászik szerte a világon.


Egy világ, ahol a legelképesztőbb dolgok is megeshetnek - és egy riporter, aki felkutatja, bemutatja, elmeséli ezeket. Úgy, ahogy valóban megtörténtek. Folyamatokat, trendeket, amikről sokat hallunk, amelyek befolyásolják mindennapi életünket - csak sokszor azt nem tudjuk, hogy pontosan hogyan. Sorsok és emberek, akik elmesélik, mi forgatta fel az életüket, és hol találtak válaszokat a legalapvetőbb kérdésekre a világról. Egy műsor, amely minden hónapban - 52 percben - egy-egy különös témát jár körbe Magyarországról és a nagyvilágból.

Bábel - Hesnával a világ - február 5. 21:10

    rendező: Vincze Tibor
    operatőr: Durkó Ádám
    munkatárs: Herner Dorka, Kara Ervin, Palkovics Viktória, Palla Gréta
    producer: Eckhardt Balázs
    szerkesztő-riporter: Al Ghaoui Hesna
    vágó: Török Áron
    műsorvezető: Al Ghaoui Hesna


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bábel Hesna Gyerekszépségverseny UGLY rondák modellügynöksége

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr205799716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása