HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kérdésíró bajnokság A következő!-ben

2014.01.09. 10:10 MinDigTV


Az előző fordulót övező elsöprő érdeklődés után újra itt A következő! kérdésíró-bajnokság!

Ahogy Gundel Takács Gábor kedd este közzétett felhívásában is elhangzott, ismét várjuk a 21-es kérdéssorokat!

Fotó: MTVA-Nagy-Zoltán


Kizárólag a műsor Facebook oldalán lehet játszani, lássuk, pontosan hogyan is! Kipróbálhatják, milyen összeállítani egy 21 feladványból álló kérdéssort, amilyenek a 180 + 100 másodperces fináléban szerepelnek.

A 21 kérdést az alábbi kritériumok szerint állítsa össze: - a kérdések tematikája legyen teljesen vegyes; - a kérdés mindig a helyes és helytelen válasszal kezdődjön (váltakozó sorrendben) a műsorban hallható módon, pl. "Szénából vagy szalmából készítenek könnyű nyári kalapot?" - a rossz (vagyis a játéknak ebben a részében elfogadásra kerülő) választ mindig aláhúzással jelöljék - egy kérdés hossza maximum 68 karakter lehet szóközökkel együtt

A gondosan összeállított kérdéssort üzenetként (tehát nem posztban vagy kommentben!) küldjék el oldalunkra melléklet formájában! Csak az így eljuttatott listákat értékeljük. Írják meg azt is, kipróbálták-e családjukkal, barátaikkal, kinek sikerült teljesíteni, és hogy ki hány másodperc alatt ért végig a kérdéssoron

Január 31-ig várjuk a kérdéssorokat. A formai követelményeknek megfelelők közül a legötletesebb, legalaposabb 5 kérdésírót meghívjuk egy stúdiólátogatásra, ahol találkozhatnak az alkotókkal, és megnézhetik a műsor egyik felvételét. Nézzék az adásokat, ha inspirációra van szükségük! Ki lesz a következő?


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vetélkedő Gundel Takács Gábor MinDig TV A következő! Kérdésíró bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr85748471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása