HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mindent anyámról

2013.12.01. 17:30 MinDigTV


Pedro Almodóvar örökzöld és megunhatatlan klasszikusa Penélope Cruz főszereplésével. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 december 1. vasárnap, 23:55


Egy görög mondás szerint csak azok a nők látnak tisztán, akiknek könny áztatta a szemét. Manuelára nem igaz ez a mondás. Azon az estén, mikor egy autó halálra gázolja Estebant, a fiát, Manuela minden könnyét kisírja. S ahelyett, hogy tisztábban látna, a jelen és a jövő teljesen összekuszálódik benne. Fia egy hátrahagyott naplójában az alábbiakat olvassa: "Tegnap anyám egy fényképet mutatott nekem. A fele hiányzott. Úgy érzem, az életemből is hiányzik ez a rész." Az apjáról volt szó. Manuela sosem beszélt róla fiának, nehéz lett volna megmagyarázni, hogy a férfinek nagyobb mellei vannak mint neki és hogy Lolának hívják. A hallgatás mint egy szörnyű bűn, úgy nehezedik vállaira. Elhatározza, hogy megkeresi Lolát, hogy elmondja neki, volt egy fiúk, aki már halott.

M1 - december 1. vasárnap, 23:55

rendező: Pedro Almodóvar
forgatókönyvíró: Pedro Almodóvar
zeneszerző: Alberto Iglesias
operatőr: Affonso Beato
producer: Agustín Almodóvar
vágó: José Salcedo

szereplők:
Cecilia Roth (Manuela)
Marisa Paredes (Huma Rojo)
Penélope Cruz (Hermana Rosa)
Antonia San Juan (Agrado)
Candela Peńa (Nina)
Eloy Azorín (Esteban)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Penélope Cruz MinDig TV Mindent anyámról

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr605670225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása