HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


II. Erzsébet gyémántjubileuma

2013.11.19. 15:15 MinDigTV


1990. február. Erzsébet az új-zélandi Aucklandbe érkezik a Nemzetközösségi Játékokra... A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. Harmadik rész: M1 november 19. kedd, 23:35

3. rész
1990. február. Erzsébet az új-zélandi Aucklandbe érkezik a Nemzetközösségi Játékokra. Az atléták társaságában elköltött ebéd során nyugodtan beszélget és mosolyog. Később jókedvűen hagyja, hogy egy rajongója virágfüzért akasszon a nyakába.


A látogatás sikerrel zárul. A kilencvenes évek első két évében a királynő számos kötelezettségét hasonlóképpen teljesítette. Ezekben a pillanatokban még egyáltalán nem sejthette, mekkora zűrzavar vár a királyi családra, és azt sem, milyen csodálatos módon sikerül talpra állítania a monarchiát, biztosítva továbbélését. Malcolm Muggeridge író egy alkalommal szappanoperához hasonlította a királyi családot. Ez a megállapítás igen találó volt arra, ami a legutóbbi húsz év során történt. A cselekmény egy pillanatra sem vált unalmassá. A sorozat nézői tanúi lehettek egyes szereplők távozásának, újak megjelenésének, a gyerekek felnőtté válásának és annak, amint egy boldognak és egységesnek tűnő család összeomlik. A sorozat központi alakja Erzsébet, az ő kezében futnak össze a szálak, és ő az, aki a folytonos változások útvesztőjében biztos kézzel kormányozza a monarchiát.

M1 - november 19. kedd, 23:35


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat történelem M1 MinDig TV II. Erzsébet gyémántjubileuma

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr155644094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása