HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Amennyiben saját maga vásárolja meg a készüléket és végzi el az üzembe helyezést

2013.10.31. 09:36 MinDigTV


Az átállás az analógról a digitális földfelszíni televíziós műsorszórásra, azaz a MinDig TV-re egyszerű feladat. Annak érdekében, hogy Ön továbbra is zavartalanul tudjon televíziózni, be kell szereznie a vételhez szükséges jelátalakító dekódert, amennyiben nem integrált (DVB-T MPEG-4 tunerral ellátott) tévékészüléke van. A szükséges DVB-T MPEG-4 dekóderek széles választékban megtalálhatók a magyarországi szakboltokban és üzletláncokban. Ezt a meglévő tévékészülék és az antenna közé kell csatlakoztatni.

Javasoljuk, hogy MinDig TV matricával ellátott dekódert válasszon. A Hivatalos MinDig TV Üzletekben a  MinDig TV matricás dekóderek mellett megtalálja az esetleg szükséges antennákat, kábeleket, csatlakozókat, és az eladóktól szakszerű tájékoztatást is kaphat. Amennyiben antennára is szüksége van, a kiválasztásban és beüzemelésben segíthet a lefedettségi adatbázisunk és a „Merre forgassam az antennámat?” alkalmazásaink.


A digitális földfelszíni televíziózás, azaz a MinDig TV előnyei

- Nincs előfizetési díj: a MinDig TV kínálatában szereplő csatornák szabadon vehetők, amennyiben a néző rendelkezik a megfelelő vételi eszközökkel. Nincs szolgáltatási havidíj, bérleti díj vagy hűségidőszak.
- Több tartalom, új csatornák: az előfizetési díj nélkül elérhető digitális földfelszíni szolgáltatás az analóg kínálathoz képest már több mint kétszer annyi csatornát nyújt:  M1, M2, Duna, Duna World, RTL Klub, TV2, euronews
- HD-minőség: A legmodernebb technológia alkalmazásával nagyfelbontású televíziós adások (HDTV) is elérhetők, jelenleg 3 ingyenes HD-felbontású csatorna található a kínálatban: M1 HD, M2 HD, Duna HD.
- Több nyelven elérhető tartalom: a néző kedvére válogathat az euronews  3 nyelven – angol, német, francia – elérhető programja közül
- Rádiócsatornák: Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió
- Elektronikus műsorújság: kényelmesebb kezelhetőség: EPG (elektronikus műsorújság), amely biztosítja a programválaszték könnyebb átláthatóságát.
- Csúcsminőség: megfelelő vételi összeállítás esetén kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség: nincs szellemkép, villódzás, színtorzulás.
- Akár dekóder nélküli használat: integrált televíziók esetében (plazma, LCD, LED) – amelyek beépítve tartalmazzák a digitális jelátalakító készüléket – külön dekóderre sincs szükség. Amennyiben van lefedettség, mindössze egy megfelelő antennát kell az integrált televízióhoz csatlakoztatni.
- Még több csatorna: Fizetős tartalmak: a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében az előfizetési díj nélkül elérhető csatornákon kívül a digitális földfelszíni vétellel további 24 közkedvelt csatorna vétele is biztosított.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális átállás DVB-T MinDig TV MPEG-4

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr305607591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása