HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Budapesti luxus a BrandMániában

2013.10.10. 11:11 MinDigTV

A BrandMánia stábja ma este megmutatja a luxus útját a Váci útról az Andrássy-ig. A műsorban bemutatjuk a nemrégiben megnyitott szuper luxus áruházat, az Il Bacio di Stile-t és a palota marketingigazgatója, Küttel Gábor elmondja kik is lehetnek luxusmárkáik vevői.

A BrandMánia ma esti adásából kiderül az is, hogy az Andrássy út új luxusplázájának, az Il Bacio di Stile tulajdonosa maga válogatja ki a férfi ruházatot, és hogy hol is szerzik be a gyönyörű és méregdrága darabokat a buyerek.

Az Il Bacio mellett Schiffer Miklós stílustanácsadó kalauzolja a stábot az Andrássy úton, és elmondja, mennyit is számít hogy itt van a Louis Vuitton. És bár a forgatás napján ő volt a legelegánsabb ember az Andrássyn, akit kamera követett, a lányoknak mégis Istenes Bence osztotta az autogramot.

Schiffer Miklóstól viszont megtudhattuk mi a divatbiznisz lényege: „A válság éveiben világgá kürtölték, hogy végük van, és bizony az ázsiai piac megmentette őket. Nemhogy végük van, hanem hihetetlen emelkedésnek kezdtek a papírok. Valamit nem szabad elfelejtenünk. Ez is csak egy üzlet. De itt vasszög meg tejtermék helyett drága kelmékkel üzletelnek meg szép dizájnnal. Ez a divatbiznisz lényege.”

Ma este éjfélkor BrandMánia az RTL Klubon.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub MinDig TV BrandMánia Budapesti luxus

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr695561663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása