HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Budapest Underground

2013.10.08. 15:04 MinDigTV


Varga Livius, a népszerű Quimby együttes alapító zenésze rendhagyó kísérletre vállalkozott: alászállt a Kőbányai labirintusként ismert pincerendszerbe. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 október 8. kedd, 23:40


Varga Livius, a népszerű Quimby együttes alapító zenésze rendhagyó kísérletre vállalkozott: alászállt a Kőbányai labirintusként ismert pincerendszerbe, ahol három napot töltött el teljes magányban és sötétségben, egy zártláncú kamerarendszer által folyamatosan felügyelve. Kőbányáról az éjszaka leple alatt szállították át a Pál-völgyi barlangba, ahol újabb három napig élt teljesen elzárva a külvilágtól. Egyedüli társa eközben egy éjjellátó kézikamera volt csupán, amivel folyamatosan dokumentálta élményeit. Livius föld alatti élményei adják az összekötő jeleneteket abban az ismeretterjesztő filmsorozatban, ami szórakoztatóan de mégis tudományos alapossággal mutatja be a Budapest alatt rejlő bunkerek és barlangok világát.

M1 - október 8. kedd, 23:40

rendező: Lerner Balázs
forgatókönyvíró: Molnár Attila Dávid
operatőr: Tóth Zsolt Marcell
közreműködő: Gyulay Pál, Varga Livius
szerkesztő-riporter: Stodulka Gábor, Lerner János


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Quimby Budapest M1 Underground Varga Livius

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr675557051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása