HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az élet sava-borsa

2013.10.04. 11:02 MinDigTV


Új lengyel filmsorozat indul az M1 csatornán szombat délutánonként. Izgalmas, mai történet, tele romantikával, szerelemmel, örömmel es bánattal. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 október 5. szombat, 16:50

Anka 16. házassági évfordulóján csodás reggelivel és egy márkás órával köszönti Andrzejt, a férjét. Az asszony egy unalmas CD-t kap ebből az alkalomból, de nem bánja, estére egy drága szállodába hívja a férfi. És hogy a napot megkoronázzák, Anka kiharcol magának egy jó szexet, amit csak a barátok bulija követhet. A probléma csak az, hogy a férj a buli alatt mondja meg Ankának, elhagyja egy másik nő miatt. Anka élete darabokra hullik.

Hetekig képtelen még arra is, hogy felkeljen. Mikor végre aktivizálódik, volt férje találkozóra hívja. Anka reménykedik a kibékülésben, de csak a válás tisztázására szeretnék kérni. Nem csoda, hogy többször is rosszul lesz, és ez az állapot a továbbiakban sem javul. Anka gyanút fog, es azonnal vásárol pár terhességi tesztet....

Így indul ez a sorozat, mely több korosztály életét is nyomon követi. Anka, férje, annak barátnője, a kollégák a 40-es 50-esek életét, problémáit, míg lányuk és barátai a fiatal korosztály életét mutatják be, Anka édesanyja és annak nem éppen fiatal barátaitól pedig megtanulhatjuk, hogy 60 fölött is van még élet. Kellemes szórakozást ígér ez a fordulatokban gazdag romantikus történet.

M1 - október 5. szombat, 16:50

rendező: Michal Rogalski
forgatókönyvíró: Agnieszka Pilaszewska
zeneszerző: Krzesimir Debski

szereplők:
Magdalena Kumorek (Anka)
Piotr Adamczyk (Andrzej)
Edyta Olszówka (Pola Madejska)
Borys Szyc (Jerzy Knape)
Maja Ostaszewska (Beata Darmieta)
Dorota Kolak (Irena Adamowicz)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Az élet sava-borsa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr935551188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása