HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az ARD és a ZDF DVB-T2-re váltana 2017-ben

2013.09.19. 15:35 MinDigTV


A német közszolgálati csatornák, az ARD és a ZDF 2017-ben tervezik, hogy a földi digitális DVB-T technológia modernebb változatára, DVB-T2-re váltanak.

A hagyományos DVB-T sugárzást 2020-ban fejeznék be a német közszolgáltatók a tervek szerint.
 
A jelenleg DVB-T-ben sugárzott két nagy közszolgálati csatorna, és a helyi ARD csatornák kódolatlanul érhetők el. „Fontos számunkra, hogy mindenki és bárhol elérhesse a műsorainkat a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb felszereléssel is. Számunkra a földi sugárzás még mindig a legjobb út ehhez, és ez továbbra is így lesz.” – nyilatkozta az ARD szóvivője, Lutz Marmor.


A ZDF igazgatója, Dr. Thomas Bellut hozzátette: “Teljes vállszélességgel a földi digitális technológia mellett állunk. A sugárzás ezen módja felhasználóbarát, és jó alternatíva azon felhasználók számára is, akik mobilon és hordozható eszközökön elérhetők.”

(sat.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: digitális ARD DVB-T ZDF földi sugárzás

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr945523810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása