HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Balatoni akcióban a TV2

2013.07.14. 11:32 MinDigTV


Balatonfüredről jelentkezik a nyáron a TV2-n a Nagy vagy című műsor. Július 14-től öt héten át küzdenek egymással a sztár-csapatkapitányok és csapataik a Balaton északi partján.


Vasárnaptól öt héten át láthatják a nézők a Nagy vagy, Balatonfüred című népszerű családi-iskolai versenyt, amelynek résztvevői nem hagyományos sportágakban, hanem különleges ügyességi feladatokban vagy éppen kvízben mérik össze a tudásukat – derül ki a csatorna közleményéből.

Az első adásban a székesfehérvári csapat kapitányaként lilában Gaál Noémi, a somogyvári csapat vezetőjeként kékben Moór Bernadett Bedhy, a nagykőrösiek élén fehérben Váczi Gergő, Badacsonytomajjal narancssárgában Szentgyörgyi Rómeó, Ösküvel sárgában pedig Puskás Peti mutatja majd meg képességeit. A verseny tisztaságáról ezúttal is Martinek János gondoskodik, a műsorvezető Szabó Máté lesz.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nyár Balaton TV2 Balatonfüred

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr45404019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása