HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sophie szerint a világ: Törökország

2013.07.08. 18:25 MinDigTV


Sophie Massieu látássérültként egy különleges utazásra invitálja a nézőket... A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M2 - július 8. hétfő, 21:05

14. rész - Törökország
Kappadókia vulkáni eredetű talaját eróziós folyamatok alakították ki. Sophie elhatározza, hogy a levegőben lebegve, a földön járva és a föld alá merészkedve is fölfedezi. Először Pongóval egy hőlégballon kosarában tesz lélegzetelállító kirándulást. Felkeresi a Rózsa Völgyet, mely a sziklatemplomokról és barlanglakásokról híres, de nem szalasztja el a Tündérkéményeket sem. Kaymakliban az egyik földalatti várost látogatja meg, ami Kappadókia egyik csodája.

Sophie Massieu látássérültként különleges útra invitálja a nézőket: vakvezető kutyájával, Pongóval bejárja a világot, s úgy mutatja be nekünk, ahogy az megérinti. Szemtanúi lehetünk találkozásainak, kalandjainak, az érzékelései által átélt élményeinek.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Törökország M2 Sophie szerint a világ

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr905396513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása