HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Marton70

2013.06.14. 10:34 MinDigTV


A közmédia három televíziós csatornája is élőben közvetíti a Marton70 gálát.

Nagy lehetőség és nagy megtiszteltetés az MTVA a számára, hogy vasárnap este 20.00 órakor közvetítheti Marton Éva világhírű szoprán születésnapi gáláját – jelentette be Dr. Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója.

marton.jpg


A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, Jonas Kaufmann sztártenor, valamint a Magyar Állami Operaház megállapodásának értelmében az M2, a Duna és a Duna World is műsorára tűzi a vasárnapi Marton70 gálát.

„ Lehetetlen pár mondatban összefoglalni és tisztelegni Marton Éva munkássága előtt, de azt el tudom mondani, mekkora megtiszteltetés a közmédia számára, hogy részese lehet a jubileumi világsikernek.  – mondta el Dr. Böröcz István.

„A Marton Éva tiszteletére rendezett gálaestet az M2, a Duna és a Duna World is közvetíti, így a hazai nézők mellett a külhoni magyarok is élvezhetik ezt a páratlan előadást és a képernyők előtt együtt köszönthetjük a számos magas elismeréssel, így többek között Kossuth díjjal és a Magyar Corvin lánccal is kitüntetett világhírű operaénekesnőt ” – tette hozzá az MTVA vezérigazgatója.

Duna: június 16., vasárnap, 20:00


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: gálaest Duna TV M2 Duna World Marton Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr195361079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása