HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A három testőr

2013.04.05. 15:49 MinDigTV


Egy örökzöld regény klasszikus filmváltozata, Chris O'Donell, Kiefer Sutherland, Oliver Platt és Charlie Sheen főszereplésével. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 április 6. szombat, 20:15


Divat lett újra (vagy tán soha ki sem ment a divatból?) régi idők bevált kedvenceit, az örökzöld klasszikusokat megújítva, kicsit átstilizálva vászonra vinni.

Jelen esetben is egy ilyet, nevezetesen A három testőr már-már  mitikus történetét tekinthetnek meg a nézők az M1-en. Az amerikai Stephen Harek rendező nem igazán ügyelt a korhűségre, a pazar szereposztással, a hihetetlen látványvilággal, a humorral és az izgalmas meseszövéssel viszont kárpótolta a nézőket.

A történet ismert, az „egy mindenkiért, mindenki egyért” jelszót még a gyerekek is kívülről fújják. D’Artagnan (Chris O’Donell), a gascogne-i fiatal nemes Párizsba érkezik, hogy bekerülhessen XIII. Lajos legendás testőrgárdájába. Kissé „balhés” természete miatt már első nap három párbajt kell megvívnia, ám szomorú végkifejlet helyett három jó barátra lel a király három leglelkesebb testőrének, (Kiefer Sutherland, Oliver Platt és Charlie Sheen) személyében. A négy mindenre elszánt férfira vár a feladat, hogy felvegyék a harcot a hataloméhes Richelieu bíboros és szövetségesei, Rochefort és az ördögi gonoszságú Lady Winter ellen…

M1 – április 6., szombat, 20:15

 rendező: Stephen Herek
író: Alexandre Dumas
forgatókönyvíró: David Loughery
operatőr: Dean Semler
díszlettervező: Bruno Cesari
jelmeztervező: John Mollo
zene: Michael Kamen
producer: Roger Birnbaum, Joe Roth
executive producer: Jon Avnet, Jordan Kerner
látványtervező: Wolf Kroeger
vágó: John F. Link

szereplők:
Kiefer Sutherland (Athos)
Oliver Platt (Porthos)
Charlie Sheen (Aramis)
Chris O'Donnell (D'Artagnan)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Charlie Sheen A három testőr Kiefer Sutherland

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr35202161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása