HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az ír tánc királyai - A Lord of the Dance

2013.04.01. 16:12 MinDigTV


A film felvételei a 2011-es Európa Turné teltházas koncertjein Dublinban és Londonban készültek. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 hétfő, 16:10


"Ha követed azt, amit a szíved diktál, ha igazán hallgatsz rá és készen állsz keményen dolgozni, minden lehetséges." (Michael Flatley)


A film felvételei a 2011-es Európa Turné teltházas koncertjein Dublinban és Londonban készültek. A lélegzetelállító előadás, a legkorszerűbb világítás, a kosztümök egyaránt lenyűgözik a fiatalabb és idősebb generációkat. Az előadáson kívül Michael Flatley exkluzív interjúban mesél a show létrejöttének körülményeiről, minden eddiginél közelebb hozva az élményt a nézőkhöz.

Az ír tánc királyai - A Lord of the Dance - Április 1., hétfő 16:10 M1
Ismétlés: Április 1., hétfő 20:35 M2

rendező: Marcus Viner
operatőr: Nick Wheeler
vágó: Tom Palliser

szereplő:
Michael Flatley


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: ír tánc M1 M2 Michael Flatley Lord of the Dance

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr835187334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása