HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Walker, a Texas-i kopó - Mázli

2013.02.18. 20:04 MinDigTV


2013. február 19.15:30: Mázli | TV2

Jack Belmont, a kitüntetett koreai veterán az utcán tengeti életét. Egyetlen társa és legjobb barátja a kutyája, Mázli. Egy nap véletlenül szemtanúja lesz a hajléktalanokat védő Blake atya elleni támadásnak. Azonban megsebesül, és elmenekül a helyszínről. Walker Mázlival indul a keresésére…


A SOROZATRÓL:

Walker (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C.D. Parker (Noble Willingham), aki egy térdsérülése miatt visszavonult, de a nehéz esetekben hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette, a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti Walkert. Alex Cahill, a megyei helyettes kerületi ügyész, aki vonzódik Walker-hez, de néha nem ért egyet a liberális szellemű bűnüldözési megközelítésével.

SZEREPLŐK:

Chuck Norris, Sheree J. Wilson, Noble Willingham, Clarence Gilyard Jr.

Walker, a Texas-i kopó - MINDEN HÉTKÖZNAP 15:30 TV2


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 Chuck Norris Walker

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr465087627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása