HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Emlékezz rám

2013.02.14. 15:21 MinDigTV


Bátyja öngyilkossága után Tyler a rendőrségen kikezd az egyik nyomozó lányával. A játék azonban komolyra fordul... M1, február 16., szombat, 22:15


A huszonegy éves, egyetemista Tyler életét súlyos családi tragédia árnyékolja be. Hat éve, hogy a bátyja öngyilkos lett, az elvesztését azóta sem sikerült feldolgoznia. Ráadásul a történtekért kimondatlanul is üzletember apját tartja felelősnek. Egyik este a barátja unszolására elmennek bulizni, és belekeverednek egy verekedésbe. Végül a rendőrségen kötnek ki.

Tyler kikezd a nyomozó lányával. A kapcsolat játéknak indul, azonban egyre komolyabbra fordul. Különösen, amikor kiderül, hogy Ally élete sem mentes a tragédiától: kilencévesen szemtanúja volt, amikor egy rablótámadás során lelőtték az édesanyját.

 rendező: Allen Coulter
forgatókönyvíró: Will Fetters
zeneszerző: Marcelo Zarvos
operatőr: Jonathan Freeman
producer: Nick Osborne, Trevor Engelson
vágó: Andrew Mondshein

szereplők:
Robert Pattinson (Tyler)
Emilie de Ravin (Ally)
Pierce Brosnan (Charles)
Chris Cooper (Neil Craig)
Lena Olin (Diane)
Martha Plimpton (Helen Craig)
Peyton List (Samantha)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: romantikus filmdráma M1 Emlékezz rám

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr35080490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása