HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szulejmán - 5. rész

2013.02.06. 11:14 MinDigTV


Szulejmán hadseregét erősítve még több hajót építtet, s még több ágyút öntet, hogy mielőbb megindíthassa nyugati hódító hadjáratát.


Velence üdvözli II. Lajos magyar király Portának adott válaszát, és biztosítja az uralkodót az oszmán törökök elleni támogatásáról. A szerájban óriási botrány tör ki, amikor eltűnik Hürrem kedves, szultántól kapott gyűrűje. A lány érzi, hogy a történtek mögött Mahidevran, a szultán első feleségének intrikája áll, de bizonyítani nem tudja. Ibrahim diszkréten visszaszerzi az ékszert, s valaki a háttérben ügyesen az egyik ágyasra tereli a gyanút. Hürrem elhatározza, hogy a szultán felesége lesz, ezért szövetkezik Szümbül agával, aki azt tanácsolja, hogy vegye fel a muszlim vallást.

2013. február 6. szerda, 21:30 | RTL Klub


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub Szulejmán MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr55065464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása