HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egyszer volt, hol nem volt: Nyúl a kalapból (Jennifer Morrison)

2013.01.08. 11:41 MinDigTV


A mese folytatódik...M1 január 8. kedd, 20:15


17. rész - Nyúl a kalapból
A szökésben lévő Mary Margaret utáni kutatása során Emma egy látszólag őrült ember fogságába kerül, aki különös rajongást mutat a kalapok iránt. Eközben a mesevilágban a gonosz királynő egy különös, varázslatokkal foglalkozó embert fogad a szolgálatába.

A sorozatról:
Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Millsszel, akinek, úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.

A sorozat alkotói, Edward Kitsis és Adam Horowitz, akiknek olyan sikerek fűződnek a nevéhez, mint a Lost – Eltűntek vagy a Tron – Örökség, igazi modern mesét szőttek a mindnyájunk által ismert klasszikus mesék újragondolásával. „A mesék tele vannak varázslattal, hősiességgel, félelemmel és örömmel, de szerintünk tele vannak megválaszolatlan kérdésekkel is – mondja Adam Horowitz. – Morgó, a törpe miért morgós? Gepetto hogyan lett olyan magányos, hogy fából készít magának kisfiút? És a gonosz királynő valóban csak hiúsága miatt akarja megöletni Hófehérkét? Az Egyszer volt, hol nem volt-ban ehhez hasonló kérdéseket teszünk fel, nem mondjuk fel újra a régi meséket, inkább leásunk a mélybe, hogy az ismert történetek mögött feltárjunk valami újat.”

M1 - január 8. kedd, 20:15

Szereplők:
Emma Swan - Jennifer Morrison (Zsigmond Tamara);
Királynő/Regina Mills - Lana Parrilla (Agócs Judit);
Hófehérke/Mary Margaret Blanchard - Ginnifer Goodwin (Majsai-Nyilas Tünde);
Henry Mills - Jared Gilmore (Bogdán Gergő);
Herceg/David Nolan - Josh Dallas (Varga Gábor);
Zörgőfürge/Mr. Gold - Robert Carlyle (Háda János)

Rendező: Mark Mylod
Írta: Adam Horowitz, Edward Kitsis
Zene: Mark Isham
Operatőr: Stephen Jackson


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 Jennifer Morrison Egyszer volt hol nem volt

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr705005055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása