HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


M2 - A gyerekcsatorna

2012.12.21. 15:20 MinDigTV


December 22-től reggel 6 és este 8 óra között erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmak várják a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is az M2-n.


December 22-én, szombaton indul „A gyerekcsatorna”, az M2-es csatornán, ahol a közmédia gazdag mesetárán túl, új animációs sorozatokat is láthatnak. A gyerekcsatornán reggel 6 és este 8 óra között erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmak várják a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is. Az M2-n ezentúl 3-4 éves kortól a kamaszokig minden korcsoport talál néznivalót, meséket, tréfás, érdekes történeteket, ismeretterjesztő dokumentumfilmet gyerekeknek, „gyerek híradót”, értékes, oktató programokat.

 Néhány sorozat a gyerekcsatorna programjából:

Eszes Jess, a vidám és rendkívül okos fekete-fehér cica kíváncsi állat, akárcsak barátai, akik segítenek megismerni a világot. Teljesen új, Magyarországon eddig nem látott részekkel kibővítve. Tatonka történetei Észak-Amerikába kalauzolnak. Négy farkaskölyök, a szüleik és Tatonka, a magányos bölény a főszereplői ennek a most induló, izgalmas, kalandokkal teli sorozatnak. Az Egér-úti kalandokban két kisegérrel, Emilyvel és Alexanderrel, bejárhatjuk a világot, miközben sok érdekességet tudhatunk meg fantasztikus helyekről, nevezetességekről.



A mai óvodások még nem látták Nils Holgerssont, a rosszcsont kisfiút, aki kalandjaival évtizedek óta több nemzedék kedvence. Geronimo Stilton, Vipo, Pat postás, Olly, a gyermek Mozart, a Mézga család, Vuk, Pom Pom kalandjai, Tesz-vesz város naponta új részekkel várják a nézőket. Újból találkozhatunk Süsüvel, a híres egyfejű sárkánnyal és ellátogathatunk Tinga Tinga színes, vidám földjére, ahol mindenre találnak magyarázatot. A Mi micsoda című sorozatból a tanulást is segítő információkhoz juthatnak a fiatalok, valamint az afrikai szavannákra is eljuthatnak a Szafari című sorozattal.



Tinédzser nézőinknek új sorozatokat kínálunk. A Csajok a zŰrből vadonatúj ausztrál 26 részes tini sorozat. Főszereplői Zoey és Kiki, a két fegyelmezetlen lány egy másik bolygóról a csendes, ausztrál tengerparti kisvárosban köt ki. Míg ők ismerkednek a földi élettel, iskolába járnak, szórakoznak, barátkoznak, gyűlölnek, szerelembe esnek, rádöbbennek, hogy nem ők az első földönkívüliek a kisvárosban...
Táncakadémia, a több díjat is nyert 52 részes új ausztrál tini sorozat főszereplője Tara Webster, egy kisvárosi farmon él szüleivel, de minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Amikor felvételt nyer a híres sidney-i Nemzeti Táncművészeti Akadémiára, úgy érzi, hogy ezzel minden vágya teljesülhet. A történet folyamán azonban nagyon kemény munka vár rá és társaira...



Az M2 esti kínálatában a fiatal, igényes szórakozást kereső nézők számára közvetít a közmédia az M1 műsorválasztékához képest attitűdjében más, de témájában hasonló, közszolgálati értékeket közvetítő, szórakoztató, ismeretterjesztő, zenei és sportműsorokat.

Várjuk ifjú nézőinket és jó szórakozást kívánunk!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m2 Vuk Nils Holgersson Pat postás Mézga család Pom Pom

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr984976395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása