HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


My Blueberry Nights - A távolság íze

2012.12.03. 10:09 MinDigTV


Duna Tv: december 4., kedd, 21:00

A hongkongi kultuszrendező, Wong Kar-wai nyugati sztárokkal,  amerikai helyszíneken idézi meg korai filmjeinek varázslatos, neonfényes-romantikus hangulatát.


Elizabeth szerelmi bánatában gyakran keresi a vigasztalást késő este Jeremy étkezdéjében egy szelet áfonyás pite társaságában. No, meg persze a Jeremyvel folytatott beszélgetésekben. A lány egy nap hirtelen ötlettől vezérelve útra kel New Yorkból, azt remélve, hogy a levegőváltozás az életében is új szakaszt nyithat. Memphisben munkát vállal, és tanúja lesz, hogyan issza le magát egy zsaru minden este hűtlen felesége miatt. Következő állomása Las Vegas, ahol egy szerencsejátékos lánnyal ismerkedik össze, aki magával rántja kockázatos játszmáinak világába. Bármilyen messzire megy is Elizabeth, a New Yorkban a pult mögött hagyott Jeremy barátsága egyre többet jelent számára.

A My Blueberry Nights – A távolság ízében a hongkongi kultuszrendező, Wong Kar-wai nyugati sztárokkal,  amerikai helyszíneken idézi meg korai filmjeinek, mint például a Csungking expressz, varázslatos, neonfényes-romantikus hangulatát. A film főszerepében a színészként itt bemutatkozó, világhírű dzsesszénekesnőt, Norah Jonesot láthatjuk, míg a további szerepekben olyan sztárok tűnnek fel, mint Jude Law, Natalie Portman, Rachel Weisz és David Strathairn.

Duna Tv: december 4., kedd, 21:00

rendező: Kar Wai Wong
forgatókönyvíró: Lawrence Block, Kar Wai Wong
operatőr: Darius Khondji
jelmeztervező: Sharon Globerson, William Chang
zene: Ry Cooder, Pung-Leung Kwan
producer: Jean-Louis Piel, Jacky Pang Yee Wah, Wang Wei, Kar Wai Wong
vágó: William Chang

szereplők:
Norah Jones (Elizabeth)
Jude Law (Jeremy)
Rachel Weisz (Sue Lynne)
David Strathairn (Arnie)
Natalie Portman (Leslie)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film duna tv MinDig-TV Norah Jones

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr324944523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása