HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az elmúlt héten is a sport húzta az M1-et

2012.11.20. 10:40 MinDigTV


A vasárnapi Forma 1-es futam volt az M1 legnézettebb műsora a 46. héten, de a magyar-norvég barátságos focimeccset is sokan nézték. Borbás Marcsi Gasztroangyala már hetek óta közel 1 millió hűséges nézőt ér el, hasonló cipőben jár a Kékfény bűnügyi magazin is. A Fölszállott a Páva továbbra is 700 ezer fölött jár a Dunán.


Jót tett - és várhatóan jót tesz – a száguldó cirkusz nézettségének, hogy a kiélezett végjátékban az utolsó előtti Amerikai Nagydíjon sem dőlt el, ki lesz a világbajnok. Ennek megfelelően a vasárnapi futamba közel 2,5 millióan néztek bele ami 26,3%-os közönségaránnyal társult. Vettel és Alonso párharca így vasárnap a Brazil GP-n dől majd el, amelyet az M1 élőben közvetít 16.30-as kezdettel.
 
A Gasztroangyal és a Kékfény műsorok hosszú hetek óta közel 1 millió nézőhöz jutnak el. A Kékfény szempontjából ez azért is fontos, mert hűséges nézői évek óta töretlen bizalmat szavaznak a bűnügyi magazinnak. Ugyanez mondható el Borbás Marcsi műsoráról, a Gasztroangyalról is. A magazin indulása óta folyamatosan jól teljesít, és a 46. héten több mint 900 ezer néző választotta hosszabb-rövidebb időre a vidéki gasztro-reality-t .
 
Harmadik, utolsó előtti elődöntőjéhez érkezett szombaton a Fölszállott a páva tehetségkutató műsor. A legutóbbi verseny izgalmaiba 776 ezren kapcsolódtak bele.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség m2 m1 duna tv köztévé mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr54916127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása