HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


PokerStars.net Big Game - 9. rész

2012.10.29. 15:32 MinDigTV


Sajnos az időzített bomba számára véget ért a játék. A negyedik játéknapon kellett búcsút vennie, miután felrakta az összes zsetonját Doyle Brunsonnal szemben.




Doyle nemcsak jó lapokat kapot, de jól is játszotta meg azokat, így sikerült üres kézzel hazaküldenie az amatőr játékost.

A kieső helyére egy fiatal profi ült be. Aaron Jones híres pókerblogger, és mindössze 23 éves. Fiatal kora ellenére nem ijedt meg az asztaltársaságtól, és mind a játékban, mind pedig szóban odacsapott a többieknek. Ennek köszönhetően pár leosztás alatt is több mint 10 ezer
dolláros pluszba tudott kerülni.

Daniel Negreanunak az elején még jól ment, de az előző adásban párszor ő húzta a rövidebbet, így a felhalmozott nyeresége szépen elolvadt, és veszteségbe fordult át. Az utolsó játéknapot 29 ezer dollár mínusszal kezdi meg.

Ki lesz az este győztese? Melyik profi fog a többi fölé kerekedni?


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub póker mindig tv PokerStars

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr364877215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása