HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Két díva és egy rocker - színesedik Malek Andi csapata

2012.10.24. 11:04 MinDigTV


Tovább gyarapodott Malek Andi csapata, ráadásul három énekessel is. A nemek aránya már valamivel jobb, bár még mindig a pasik vannak többségben.

voice.jpg


Abodi Nagy Blanka Székelyudvarhelyről érkezett és egy tizenegy órás vonatút volt a háta mögött – csuklóján egy piros „Good Luck” feliratú karkötő úgy néz ki szerencsét hozott neki. Már a Meghallgatás előtt is azt mondta, hogy Malek Andreával szeretne leginkább együtt dolgozni: a Voice egyetlen női Mesterétől sokat tanulhatna arról, hogyan teljesedjen ki a színpadon. A huszonnégy éves lányt párja és egy barátja kísérte el, csöndesen várakozott és még a továbbjutás után is visszafogottan, szerényen mesélt érzéseiről.

Barátaival érkezett a Meghallgatásra Gyurki Beatrix és ők voltak az egyik legjobb hangulatú társaság, általában nevetéstől volt hangos a környezetük. A magabiztos lány csinos ruhájához passzoló magas sarkú cipőt választott, amivel később meggyűlt a baja... Előadása fantasztikusan sikerült, egy Mester sem bírta ki, hogy háttal ülve hallgassa végig a dalt, mindegyikőjük szerette volna Beatrixet a csapatában tudni. A fiatal lány megkönnyebbülésében eldobta cipőit és leült a színpad közepére – a Mesterek pedig csatlakoztak hozzá és úgy győzködték. Beatrix egyáltalán nem szívbajos: bátran viccelődött velük, kicsit „kellette magát”, végül pedig Malek Andrea mellett döntött.

Tízéves kora óta zenél Schrott Péter, de csak most érezte úgy, hogy tudását megmutatná nagyobb közönségnek is. A hosszú hajú, harminckét éves rockert a barátai kísérték el, a Meghallgatásra azonban már egyedül kellett bemennie. A tapasztalt énekes persze nem esett kétségbe: lendületes előadása először Caramelt és Misit győzte meg, aztán Andi és Somló is megfordult. Péter nem is számított arra, hogy végül neki kell választania, hosszas gondolkodás után döntött az egyetlen női Mester mellett.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 mindig tv Voice Malek Andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr274866140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása