HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Reklámarcok a Brandmániában

2012.10.04. 17:27 MinDigTV


Ma este azokat a legnépszerűbb televíziós műsorvezetőket mutatjuk be a Brandmániában, akik a hirdetők számára is kiemelten fontosak. Rajtuk kívül megszólalnak még az ország vezető reklámszakemberei is. A Marketing&Media stábja a Reklámfesztiválon forgatott.

Ördög Nóra, Till Attila és Fluor Tomi lesz a főszereplője a Brandmánia legújabb adásának, amelyet az RTL Klub sugároz. Az ismert tévés műsorvezetők elmondják majd, hogy milyen a viszonyuk a reklámokhoz, miért vállalnak el szívesen reklámszerepléseket és mennyire fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás. Azt is megtudhatjuk, hogy mivel nincs túl nagy pénz a lemezeladásokban ma már nagyon fontos egy énekes számára a szponzori szerződés is.

De mindezek előtt megtudhatjuk azt is, milyen is ma a magyar reklám világa. A legismertebb reklámszakemberek mondják el véleményüket arról, mennyire kreatívak és hatékonyak a hazai hirdetések. Megszólal többek között Sas István reklámfilmrendező, Horváth Lajos, a Cluso Reklámügynökség kreatívvezetője és Halász Gyula, a HD Group kreatívvezetője.

A ma esti műsor előzetesét itt tekintheti meg.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub till attila ördög nóra brandmánia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr664820236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása