HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újabb változások az RTL-nél

2012.10.01. 09:33 MinDigTV


Jelentős változásokat hoz az október az RTL Csoportnál, ma indul a médiacég új csatornája, az RTL II, és ezzel párhuzamosan átalakul az RTL Klub műsorrendje is. Új időpontban jelentkezik mától A gyanú árnyékában című dokureality és visszatér az 1 Perc és nyersz! című vetélkedő is.


Hétfőtől megváltozik az RTL Klub programja – írja közleményében a csatorna. Kora reggel, 7:35-kor kezdődik a Híradó, amely hétfőn az RTL Klub vasárnap esti, míg keddtől péntekig az RTL II 23 órás Híradójának ismétlése. Emiatt később kezdődik a Reflektor és a Reggeli - Csak Csajok című műsor.

14 órától az előző napi Fókusz ismétlése kerül adásba, majd 14:40-től a közkedvelt komédián, a Pasikon szórakozhatnak a nézők. 15:10-től egy új telenovella, a Bűnös szerelem tartja majd lázban a sorozatok kedvelőit. A két főbb szerepet Lorena Rojas és Mauricio Islas játssza.

Ezután, immár új időpontban, 17:15-kor kezdődik A gyanú árnyékában. A közkedvelt dokureality tavasszal már ment az RTL Klubon, és a nézők olyan hamar megszerették, hogy ősszel újabb epizódokkal folytatódott. A családi drámákat, mindennapi eseteket feldolgozó napi sorozat ezután a Híradó előtt lesz látható. A gyanú árnyékában jelenleg átlagosan másfélmillió nézőt vonz esténként a teljes lakosság körében, míg a 18-49-es korosztályban rendszerint 33 százalékos, vagy afeletti nézettséget ér el. Az eddigi adások mind a legnézettebb műsorok voltak az idősávjában – majdnem annyian nézték, mint a csatorna egyik legnépszerűbb műsorát, a Barátok közt című sorozatot.

Október 1-jén visszatér a képernyőre Sebestyén Balázs vezetésével az 1 Perc és nyersz!, amely tavasszal ugyancsak nagy sikert aratott a nézők körében.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub barátok közt fókusz sebestyén balázs gyanú árnyékában

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr144812924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása