HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kalandos, keserédes történetek olimpikonjainkról

2012.08.29. 10:39 MinDigTV


Csütörtök este Fábry Sándor műsorában az M1-en.

Ha valakit egyszerre hívnak Gazember Petőfi Velorex Sámán Szabadcsapat Ullman Mónika Lászlónak, akkor gyaníthatóan szerteágazó és a lét abszurditásához organikusan kapcsolódó életpálya állhat mögötte.

Az A. E. Bizottság, a Vágtázó Halottkémek és a CsigaBiga alapítója, Kelet-Európa Rocksámánja ilyen ember - a következő showban Fábry vendége: Waszlavik László.


A 99 éves Tarics Sándor nagy időknek volt tanúja itthon és Amerikában is: hol a világ rengett körülötte, hol a földrengéssel szállt szembe – ő a világ legidősebb olimpiai bajnoka! Az élő legenda, az 1936-os berlini olimpia hőse, aki csupán néhány napra utazott Budapestre belvederei otthonából, személyesen mesél majd küzdelemről, harcról, újrakezdésről, egy letűnt világról és az emberi értékek nagyszerűségéről.

Van, aki sérülten is folytatja a küzdelmet; van, aki eladja a lakását, hogy sporttársával kijuthasson az olimpiára; van, aki balszerencsék sorozatával kénytelen megküzdeni a legnagyobb megméretésen. Ismerje meg azon sportolóink emberi arcát közelnézetből, akik élő bizonyítékai annak, hogy az olimpia a legkeményebb lelki és fizikai küzdelem, olyan harc, amelyben emberi hősök születnek. Joó Abigél dzsudoka, a Hirling Zsolt-Varga Tamás evezős páros és Lovassy Krisztián országúti kerékpáros történetei csütörtök este Fábry Sándor műsorában.


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 olimpia Fábry Waszlavik László

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr64739072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása