HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bárki benne lehet a tévében

2012.08.27. 16:26 MinDigTV


m1.jpgSzeged után Nyíregyházán folytatódik és ér véget a közmédia országjáró roadshow-ja; az új logók a Vidor Fesztiválhoz kapcsolódóan péntekig láthatók a városban.

A nagy közönséget vonzó rendezvényhez csatlakozva újra fotózási lehetőséget biztosít az MTVA csapata a vállalkozó kedvűeknek. Az idén augusztus 20-ára megújult Kossuth téren a szökőkút mellett állnak az MTVA logóelemei alapján készült térplasztikák.

A Vidor Fesztivál augusztus 24-én kezdődött, a szeptember elsejéig tartó rendezvénysorozat keretében hatvan helyszínen mintegy 350 programmal várják a közönséget.

A tizenegyedik alkalommal megrendezett fesztiválon színházi és utcaszínházi előadásokat, koncerteket, kiállításokat és filmvetítéseket láthatnak az érdeklődők. A programok kilencven százalékát ingyen tekintheti meg a közönség Nyíregyházán, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 28 településén.

A közmédia logói hétfő hajnalban érkeztek meg a fesztivál helyszínére, ahol csütörtök estig lehet elkészíttetni azokat a fotókat, amelyek az elkövetkezendő hónapokban az M1-reklámokat és -műsorajánlókat elválasztó képsoraiban tűnnek fel – írta az mti.hu.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: logó m1 köztévé mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr964735390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása