HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MinDig TV: Forma-1 akció

2012.03.07. 08:24 MinDigTV


Az akció minden olyan Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy számára nyitott, aki az alábbi feltételek szerint vásárol SONY LCD televíziókészüléket Magyarországon.
Nem vehetnek részt az akcióban a SONY Europe Limited Magyarországi Fióktelepe, a szervező cég, valamint az Antenna Hungária Zrt munkatársai.

Amennyiben 2012. március 1. és 2012. április 30. között vásárol MinDig TV matricás SONY LCD televíziókészüléket és visszaküldi az üzletben kapott számla másolatát a „Digitális Átállásért” Nonprofit Kft. címére, abban az esetben egy kártyaolvasó modult (CA-modult) és egy kódkártyát adunk. Ezzel a kártyával a MinDig TV hét szabadon fogható csatornája mellett három hónapon keresztül előfizetési díj nélkül nézheti a MinDig TV Extra Alap műsorcsomagjának 10 csatornáját is.


A MinDig TV 7 szabadon fogható csatornája:
RTL Klub, TV2, m1 HD m2 HD, Duna TV, Duna2 HD, euronews

A MinDig TV Extra Alapcsomagjának 10 csatornája:

National Geographic, AXN, Film+, Cool, FEM3, SportKlub, Disney Channel, Hír TV, ATV, Private Spice

Az akció a 2012. március 1. és 2012. április 30. között vásárolt, kártyaolvasóval ellátott Sony LCD televíziókészülékekre vonatkozik, az akcióban a 2012. május 15-én 24.00 óráig beérkezett számlamásolatok vesznek részt. Az akció a fenti időtartam alatt vagy visszavonásig érvényes, de legfeljebb a készlet (3000, azaz háromezer darab) erejéig.

Beküldési cím:
„Digitális Átállásért” Nonprofit Kft.
1119 Budapest, Petzvál József u. 31-33.

A számlamásolathoz kérjük csatolni legalább az alábbi elérhetőségeiket, ezek hiányában a számlamásolat beküldője nem vehet részt az akcióban:
Név
Cím
Telefonszám
E-mail (amennyiben van)

Figyelem! A jelen akció keretében elérhető MinDig TV Extra kártya használatához szükséges egy megfelelő tető- vagy szobaantenna, lefedettség és megfelelő vevőkészülék, azaz egy kártyaolvasóval rendelkező televíziókészülék. Ezeket az eszközöket a „Digitális Átállásért” Nonprofit Kft. nem biztosítja az akcióban részt vevőknek.

Forrás: MinDig TV


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: akció csatorna mindig tv alapcsomag sony lcd televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr164294682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása