HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Eladó az egész világ!

2012.02.14. 09:24 MinDigTV


A reklámszakma visszásságait kifigurázó angol filmszatíra február 16-án, 22.55-től látható az m1-en

Dennis Bagley sziporkázóan tehetséges reklámszakember, váratlanul mégis elapad az ihlete, amikor egy forradalmian új pattanás elleni krémhez kellene kitalálnia reklámszlogent. Egyre kétségbeesettebben küzd a megváltó ötletért, és eközben feleségét, barátait és főnökét is elvadítja magától. A helyzet akkor válik kifejezetten válságossá, amikor a Dennis nyakán nőtt pattanásnak szeme, szája nő, és elkezd hozzászólni Dennis problémáihoz.

Lassan az arcvonásait viselő pattanás már-már eléri a fejének a méretét, és onnantól már nem is tudni biztosan, melyik az igazi fej, és melyik nem az.


A reklámszakma visszásságait kifigurázó 1989-ben készült angol filmszatíra író-rendezője Bruce Robinson volt, aki két évvel korábban ugyanígy Richard E. Grant főszereplésével készítette el a korszak egyik legnagyobb kultuszfilmjét, a Mi kettent.

Eladó az egész világ! – m1 – február 16. 22:55



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 filmszatíra mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr94103771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása