HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: November - Amerikai függetlenfilm

2012.02.08. 09:54 MinDigTV


Amerikai függetlenfilm Courtney Cox főszereplésével - m1 csütörtök 22:30

Sophie és Hugh hazafelé tartanak egy este, és megállnak egy élelmiszerüzlet előtt. Hugh bemegy, hogy vegyen valami harapnivalót, mikor egy fiatalember épp ki akarja rabolni a boltot. Lövések dördülnek, és Hugh holtan esik össze. A következő időszak Sophie számára a tragédia feldolgozásával telne, ám történik valami, ami miatt újra szembe kell néznie a végzetes este eseményeivel. Sophie fényképezést tanít, és egyik tanítványa képei között egy olyan fotóra bukkan, amely az élelmiszerboltot ábrázolja a végzetes estén, és talán még Hugh alakja is felismerhető rajta. Ki készítette a képet? És hogy került az órai anyagba?


Rendőri nyomozás kezdődik, ám Greg Harrison 2004-es amerikai független filmje egyáltalán nem a krimik logikáját követi: több kérdést tesz fel, mint amennyit megválaszol. Nézői nemcsak a rejtély kibontakozásának izgalmát élhetik át, de azt a szellemi izgalmat is, amit egy szokatlan és eredeti ötletekkel teli szerzői film szerezhet. A főszerepben Courtney Cox (Jóbarátok; Sikoly) a pályáján különlegesnek számító karaktert formál meg.

m1: február 9., csütörtök, 22:30



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 cox courtney mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr144077861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása