HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


„Gól, úristen mekkora gól, nem adta meg, és mellé is ment”

2015.09.18. 09:02 MinDigTV


A címben szereplő aranyköpés és ezek gyűjtése azt igazolja, hogy soha nem szabad azt mondani a világhálóra, hogy bármi, amit kitalálunk, az biztosan nem megtalálható rajta. Így jártam akkor is, amikor az őszi sportbevezető blogbejegyzésre készültem – azaz újra meglepődtem, milyen sokan gyűjtik a sportközvetítések bakiait, a sportriporterek aranyköpéseit.

Például nézzük a következőt: „Sípmegvonási tünetekkel kellene kezelni a játékvezetőt”. Nincs nagy hibája persze, csak szétfütyüli a meccset. ITT találtam meg a kedvenc sportbaki gyűjteményemet nevek szerinti bontásban. Komolyan mondom, egy csendes őszi délutánon, míg várjuk a kedvenc sport közvetítésünket, érdemes az interneten tobzódni, és jókat mosolyogni (no persze nem kárörvendően, hiszen mi is…).

gool.jpg
Az én kedvencem: „Első perc, még mindig nincs gól.” -  kedves elszólás. Na de ne higgyék, hogy ezzel ki is fújt a lehetőségek tárháza. Például itt van  „A mérkőzés 360 fokos fordulatot vett.” amit ITT találtam meg, ahol 425 sport bakit gyűjtöttek össze. Ide az olvasók is beküldhetnek bakikat. Ezt persze ellenőrizni nem lehet, de hát mint tudatos internet felhasználók, tudjuk, hogy milyen fenntartásokkal kezelhetjük a netes tartalmakat. Természetesen már fórum is alakult bakik gyűjtésére, ahol felhasználók egymás szórakoztatására, egymást túllicitálva adnak közre gyűjteményeket, például ilyen gyöngyszemeket is: „Ennek a labdának meg szeme van!” Ez is fellelhető a sportriporter bakik internetes keresésre. Kedvenc és egyben a legnagyobb videómegosztó websiteon is érdemez tallózni bakiparádék után, kiemelve persze a sportos tartalmat. És persze a legjobb, ha nézik az M4 Sportot, hiszen sportból sohasem elég.

tavolugro.jpgÉs befejezésül egy kép egy sportos bakiról: Aranyérmet bukott a haja miatt a távolugró

Szólj hozzá!

Címkék: sport sportcsatorna M4 MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr937797488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása