HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sport, sport, és még1x sport

2015.07.31. 12:00 MinDigTV

A nyár közepén startolt az M4 Sport, a közmédia új csatornája, mely már az első sugárzási napokban magas nézettségi szintet ért el. Olyan eset is előfordult, amikor az odakapcsolók száma napi szinten meghaladta az egymilliós küszöböt, és ez a kiugró teljesítmény természetesen annak köszönhető, hogy az M4 lefedettsége jóval meghaladja az egyéb sport csatornák lefedettségét.  Az új tematikus csatorna indulásáról és a modern alapelvek szerint kialakított stúdióról a videómegosztón keresztül érdekes információkat és kulisszatitkokat tudhatnak meg a magyar sport rajongói.

Készült „gerilla javaslat” is arra, hogy hogyan nézhetjük az M4 sportcsatorna adását online külföldről, hiszen alapvetően a csatorna kizárólag Magyarország területén érhető el:

Mivel az M4 Sport közvetítheti a hazai labdarúgó bajnokság mérkőzéseit, így az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának eseményeit is itt  nézhetik a magyar futball kedvelői.  A  szurkolók a legizgalmasabb mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló műsort is a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel. Valószínűleg nem véletlen, hogy a hazai OTP Bank Liga meccsei és összefoglalói voltak az elmúlt hetek legnézettebb eseményei (eredmények ITT).

vizes_vb.jpg

És valószínűleg hasonlóan sok sportrajongót vonz a július 24-től zajló 16. FINA-világbajnokság a vizes sportágak (műugrók, szinkronúszók, úszók és vízilabdázók) kétévente sorra kerülő viadala, mely a leginkább érdeklődésre számot tartó sportesemények egyike. Figyelő szemeinket egészen augusztus 9-ig tarthatjuk az oroszországi kazanyi eseményeken, hiszen  minden nap tartogat valami új versenyszámot. A Vizes VB Kazany programja és az időpontok napi bontású menetrendje ITT figyelemmel kísérhető.

Ne hagyjon ki egy fontos eseményt sem!  

Érdekességképpen, amennyiben lemaradt 2018-as Labdarúgó Világbajnokság csoportmérkőzéseinek sorsolásáról a MédiaKlikken visszanézheti az M4 Sport csatorna közvetítésének felvételét!

A Forma 1-es Magyar Nagydíj hétvégéjén sem maradtak le a rajongók semmiről, hiszen az M4 csatorna egész hétvégén interjúkkal és közvetítésekkel várta az érdeklődőket!

f-1.jpg

Az f1vilag.hu  így számol be a 2015 ős Magyar Nagydíjról: - A Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel nyerte a rendkívül izgalmasra sikeredett 30. Magyar Nagydíjat. A német mögött Daniil Kvyat és Daniel Ricciardo zárt, a Mercedesek kiábrándító futamon vannak túl. További írás ITT.

Az elejétől a végéig fantasztikus küzdelmet hozott hazánk jubileumi Forma-1-es versenye, a 30. Magyar Nagydíjat, melyet sajnálatos módon beárnyékolt Jules Bianchi bő egy héttel ezelőtti tragikus halála.

No és mire számíthatunk még a jövőben? A sportrajongók örülhetnek, hiszen az M4 csatorna közvetíti majd a pekingi atlétikai vb-t, a franciaországi foci eb-t, valamint a riói olimpiát is! Sportból tehát nem lesz hiány!

Az új M4 Sporcsatorna a MinDig TV kínálatában is elérhető, ingyenesen és HD felbontásban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr587667696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása